bij ons telt iedereen info@humanhousedelft.nl

Inmiddels is bewezen dat opstellingen ook online heel goed mogelijk zijn. In een opstelling komen zoveel thema’s langs, dat de kans groot is dat al door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces op gang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste) vragen ontstaat en je systemische bewustzijn wordt aangewakkerd. Na een workshop opstellingen zal nog een tijdlang een proces in werking zijn. Of je nou zelf een opstelling gedaan hebt of opstellingen van anderen hebt bijgewoond.
Na deze workshop: · Heb je nieuwe inzichten; · Leer je wat de kern van je vraagstuk is; · Is er een nieuwe beweging in gang gezet. . Heb je kennis gemaakt met het systemische perspectief, door deelgenomen te hebben aan/getuige te zijn van vraagstukken van jezelf en/of van anderen. De workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een online opstelling willen meemaken en/of voor mensen die een persoonlijke vraag of een organisatievraagstuk willen onderzoeken met een opstelling.

Bij deze workshop van 2 uur kunnen er ongeveer 2 cases behandeld worden.
Tijdens de workshop zullen we via loting bepalen met welke cases we gaan werken. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Plaats: via zoom

Data en tijden:
Maandag 11 januari 19:00 – 21:00
Dinsdag 16 februari 13:00 – 15:00
Woensdag 10 maart 9:30 – 11:30

Kosten: [Speciale prijs] 25 euro per persoon (incl. BTW voor particulier en excl. BTW voor bedrijven)

 Contactpersoon voor Informatie en opgave: Atekeh Raisi (06-24904332) en Wilma Broeseliske (06-42177525)

En via e-mail: 015now.info@gmail.com
Aangeboden door: 015NOW